De rode kangoeroe

De rode kangoeroe

Frank van Rijn / Dec 06, 2019

De rode kangoeroe Waar kom je met die fiets vandaan Van Melbourne Dat zal wel een moeizame aangelegenheid geweest zijn door de Nullarbor Ik ben niet door de Nullarbor gekomen maar via Alice Springs Vandaar heb ik de d

 • Title: De rode kangoeroe
 • Author: Frank van Rijn
 • ISBN: 9789038905440
 • Page: 184
 • Format: Paperback
 • Waar kom je met die fiets vandaan Van Melbourne Dat zal wel een moeizame aangelegenheid geweest zijn door de Nullarbor Ik ben niet door de Nullarbor gekomen, maar via Alice Springs Vandaar heb ik de directe route genomen, dwars door de Great Victoria Desert Dat leek me aardiger dan de asfaltweg door de Nullarbor Wie zich op de fiets in de binnenlanden van AustraliWaar kom je met die fiets vandaan Van Melbourne Dat zal wel een moeizame aangelegenheid geweest zijn door de Nullarbor Ik ben niet door de Nullarbor gekomen, maar via Alice Springs Vandaar heb ik de directe route genomen, dwars door de Great Victoria Desert Dat leek me aardiger dan de asfaltweg door de Nullarbor Wie zich op de fiets in de binnenlanden van Australi waagt, kan problemen verwachten, vooral met water, maar of je van die onontbeerlijke vloeistof te weinig krijgt of juist te veel is de vraag Vanavond eet ik brood, want als ik zou gaan koken, zou ik te veel water verbruiken Merkwaardigerwijs moet ik nog steeds zuinig aan doen met mijn water om te voorkomen dat ik uitdroog, terwijl de zondvloed als het zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangt Verdorsten of verdrinken is een van de centrale thema s van dit avontuurlijke reisverhaal Frank van Rijn vertelt het allemaal in zijn onnavolgbare stijl amusant, boeiend, recht op de man en met een flinke dosis humor

  • Free Read [Memoir Book] ↠ De rode kangoeroe - by Frank van Rijn ¼
   184 Frank van Rijn
  • thumbnail Title: Free Read [Memoir Book] ↠ De rode kangoeroe - by Frank van Rijn ¼
   Posted by:Frank van Rijn
   Published :2019-09-27T06:42:06+00:00

  About "Frank van Rijn"

   • Frank van Rijn

    Frank van Rijn Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the De rode kangoeroe book, this is one of the most wanted Frank van Rijn author readers around the world.


  719 Comments

  1. Vermakelijk boek over een prachtige reis. Ik heb soms wat moeite met de complexe en wat ouderwets aandoende zinsopbouw. Het is niet nodig en wordt er niet interessanter van. Aan de andere kant, als je zo eigenwijs bent dat je deze tocht doorzet tegen alle adviezen in dan ben je geen 'standaard' persoon. En dat maakt het weer boeiend.


  2. De reizen die Frank van Rijn per fiets maakt zijn zo onvoorstelbaar dat je de motivatie niet kan begrijpen. Bij vlagen erg grappig maar fietsen bij temperaturen boven de 35 graden door meer dan 10.000 km verlaten woestijnlanden is wel erg extreem om aan jezelf te bewijzen dat je niet behoort tot de kudde toeristen en dat jij het wel kan, tegen alle adviezen in. Voor Frank zijn er twee typen reizigers: toeristen die zich met een strak schema verplaatsen in airconditioned toerbussen in groepsverba [...]


  Leave a Reply